Afgelopen woensdag & donderdag - Reisverslag uit Málaga, Spanje van Sanne Poel - WaarBenJij.nu Afgelopen woensdag & donderdag - Reisverslag uit Málaga, Spanje van Sanne Poel - WaarBenJij.nu

Afgelopen woensdag & donderdag

Blijf op de hoogte en volg Sanne

02 Augustus 2014 | Spanje, Málaga

Hola !

Hier een update over de woensdag en donderdag.

Woensdag had ik Spaans les, ik begin steeds meer dingen op te pikken maar ik kan nog niet reageren op wat ze zeggen. Verstaan soms wel. Alleen het gaat zo snel! Haha.

Daarnaast ging ik uiteten met Adina. Een vriendin hier uit Zwitserland. De hele dag hadden we uitgekeken naar sushi. Eenmaal aangekomen (na onze 2,5 uur durende workout) gingen we aan tafel, alleen niet wetende dat de sushi verwachtingen teleurstellend zouden zijn.

We moesten 1,5 uur wachten op 7 stukken sushi voor 2 personen. We waren pissed! We wilden hier niet voor betalen dus toen.... Zijn we naar de wc gegaan hebben even gewacht, zagen dat ze keken en eenmaal aangekomen op het terras waren er al andere mensen op onze plek dus liepen we weg. En eenmaal de hoek hebben we et op een rennen gezet! Dat kan ook van m'n lijstje af:-) haha. Daarna hele vieze pizza (KARMA!) met geitenkaas.... Toen maar naar bed gegaan.

Donderdag hadden we laat school, van 4-8 .... Dus tja:) Na school zijn Adina, Anna (meisje uit nl) en ik lekker gaat eten bij een restaurant. Dit was wel wat beter. Maar de restaurants in Spanje zijn verre van geweldig goed, wel erg goedkoop.

Na het eten gingen we Malaga centrum in, ontzettend mooi en echt super super veel clubs. Ze gaven mojito (1L) voor 4 uur. Ik vind ze niet zo en veel te zoet.... Daarnaast vind ik de Spaans mannen VEEL te aanhalig en ze proberen steeds in je kont te knijpen. Een bar is wel super, met live muziek uit Spanje met een echte Spaanse sfeer heel leuk!! Dus als ik nog een keer ga ( en daar moet ik overnadenken) dan ga ik denk terug naar die tent. We waten wel erg laat terug want het was super gezellig (6:30) en school begon om 8:00 maar dat ging wel opzich. Het was een super gezellig avond!

De vrijdag beschrijf ik later in mijn blog over Marokko, daar ben ik nu het is daar 2 uur later dan in Spanje.:-). Vandaag Marokko in, ben benieuwd!

Tot schrijfze!! Xx Sanne.